Ge nytt liv åt dina möbler

Har du fått den där känslan att du vill förändra lite där hemma men inte riktigt vet var du ska börja? Den känslan är startskottet på nya, fräscha idéer som kommer förnya ditt hem även med små medel. För ofta behöver man inte ge sig in i en hel renovering för att skapa förändring utan även med några mindre, men smarta, drag kan mycket hända.

Förnya med enkla medel

Det finns vissa detaljer i de olika rummen som kan skapa känslan av förnyelse, och det är bland annat att byta ut filtar och kuddar i vardagsrum eller sovrum. Nya färger och material kommer du långt med och kan även betona skiftningar i årstider och liknande. Lite nytt på väggarna gör också stor skillnad utan att det behöver kosta särskilt mycket och även här kan stil och atmosfär enkelt justeras och ändras med dina val. Ett lite större projekt men som ändå inte är övermäktigt på något sätt är att byta sofföverdrag. Du behöver inte lägga en förmögenhet på att skaffa nya möbler – det räcker med att byta överdrag så kommer du få en helt ny känsla i rummet. Även om du skulle behöva nya sofföverdrag till möbler från Ikea så är det en enkel process att få skräddarsydda tygöverdrag till deras populäraste modeller. Även om modellen du har hemma har utgått ur Ikeas sortiment finns Bemz där och kan oftast fixa det du behöver. Med deras stora variation av färger, material och mönster kan din Ikeamöbel förvandlas till något helt unikt. På det här sättet kan du lätt göra om hemma utan att det kostar för mycket och du kan skapa precis den nya känslan som du är ute efter.

Ökad livslängd

Bemz är ett företag med fokus på hållbarhet, etik och kundservice, vilket gör dem till ett pålitligt företag att anlita för att sy upp de överdrag du behöver till dina Ikeamöbler. Som kund kan du känna dig trygg i ditt val, och dina möbler får en betydligt ökad livslängd genom att du så lätt kan förnya klädseln. Du slipper slänga ut och göra dig av med soffan eller schäslongen bara för att överdraget är slitet eller för att du har tröttnat på färgen eller mönstret. Så med få medel kan du förnya stora delar av ditt hem, och när det kommer till möbelklädseln blir förnyelsen dessutom hållbar.