Magasinera dina favoritmöbler vid flytt

Du ska flytta och kan inte ta med dig alla dina favoritmöbler till den nya bostaden. Ett tips är då att magasinera möblerna till den dag du fått ett större boende. Genom att magasinera dina möbler en tid får du också tid att tänka över vad du vill göra med möblerna. Det är också smart att magasinera möbler under själva flytten, så blir det mindre stressigt.

Magasinera möbler

Vid en flytt uppstår alltid problemet med möblerna. Ibland är problemet att alla möbler inte får plats i den nya bostaden, vid andra tillfällen är problemet att du ska hinna flytta både femsitssoffan för mysiga tv-kvällar, tre fåtöljer och ett matbord på en dag. Och städa. Genom att magasinera möblerna när du ska flytta kan du planera och tänka igenom din situation mycket bättre. Det är också dyrt att köpa möbler och andrahandsvärdet är inte jättehögt. Så hyr ditt förråd i Västerhaninge hos Prinsens Lager som har smarta förrådscontainers som du kan köra fram till. Du behöver alltså inte bära saker i gångar eller nerför trappor. Enkelt och smidigt. Då väljer mellan varm- och kallförråd.

Magasinering under en flytt

Det är många svenskar som insett hur smidigt det är att magasinera möbler och saker under en flytt. Har du en stor garderob kan du också magasinera kläder under tiden. Då kan du tömma hus eller lägenhet i godan ro, för att sedan kunna städa en tom bostad. Ibland uppstår också problemet att du inte kan flytta in på en gång. Magasinera ditt bohag, så behöver du inte tänka på dem.

Magasinera dina favoritmöbler under en längre tid

Möbler är inte gratis. Det är ofta billigare att magasinera möbler och saker under en tid och ha kvar dem, än att köpa nytt. Om du har gamla möbler som du restaurerat upp vill du naturligtvis ha kvar dem. Låt dem stanna i magasinet tills du har plats för dem.